Saturday, January 15, 2011

puke

i once said that i'm gonna gave up on writing.

*sigh*

typical me.

aku belum puas maki manusia sekarang.
so,pardon me.
aku rasa aku akan teruskan juga hobi murni aku ni.

okay,aku macam takda mood sgt so aku akan minimalkan penggunaan bahasa-bahasa puitis aku.
alah,mcm lah korg admire sgt tulisan aku kan.
nevermind.

lately,aku sudah di-haunted oleh seorang freshie yang *sigh* bru dapat kesedaran diri.
seriously,aku tak punya apa-apa masalah personal dgn si minah kuda ni.
and i don't even give a shit bout her.
and i don't even gonna weeping if dia mati perut kembung keluar maggot.

back to the main point,i'm kinda happy bila dia dh start pakai tudung and stuff sbb she's been labeled as a whore in my college.
fresh meat anyone?
hahaa.
and after that,aku harap dia tak lagi sibuk-sibuk mau selak tepi kain orang.
but hey,a bitch is still a bitch.
and its getting worse.

arghh,her face is killing me! *yes,aku menulis ni smbil lihat gmbar dia*

okay,this so fucking drama starts about a month ago.
binatang ni agaknya tak tahu kuasa veto apa yang aku ada sebagai senior kolej ni.
i'm a 3rd year student,bitch! of course aku boleh tahu semuanya.
and cara kau cakap-cakap belakang aku is so uncool.
sangat lame tahu?
bodoh la kau ni! kantoi bodoh je.

kau baru kenal aku berapa lama? oh,less than a year.
so who the heck are u to judge me?
kau kata kau 100% tahu siapa aku.
like seriously? mak aku sendiri pening kepala mahu faham aku.

and about my terencat classmates yang ckp aku sombong tu,HAHAHA!
aku hnya sekelas dgn mereka utk 2-3 kelas saja.
and then mereka dh labeled aku sebagai sombong?
what a shitbrix.
they don't even know my last name.
so i can labeled them as terencat lah sbb they look like one.

cubaan pertama kau gagal binatang.
so kau launch cubaan kedua pula.
kau nak ubah aku.
errr,okay...
kau mahu ajar aku agama?
errrrr,okay...
kau mahu aku beribadat,pakai tudung semua kerana KAU,
errrrrr,okay..
dan cara kau ajar aku agama adalah dengan bagi link THE ARRIVALS,
ok dude,this is epic.
epic phailed!

apa kau ingat aku ni tak percaya Tuhan ke?
aku tak perlukan semua benda tu untuk yakin dgn Tuhan.
iman aku yang setipis kulit bawang ni masih percaya kepada Tuhan.
i don't need u and your the arrivals shittay.
aku hanya perlukan al-Quran.
enuff said.

this is getting hilarious.
tu tak termasuk dia sendiri lancang berkata kpd manusia yang paling rapat dgn aku bahawa aku ini mafia,tak tahu adab punya perempuan,tak layak punya laki *oh damn*,sombong,satanic version of human being and on top of all,dia main-mainkan masa silam aku.
this bitch is worth to gantung dia kt kipas and then pasang full speed.
i love to watch your brain tertempek-tempek kt dinding rumah aku liao.

and today,i feel like wanna puke alot.
i mean alot.

binatang tu yang kononya sudah insaf dan mahu mengajar aku agama semua,
end up lepak-ing kat bb with her uncovered rempit hair and that poser piercing.

suddenly i feel like winning.

yay!

3 comments:

Synadzy said...

Oh!Oh! WooHoo!! u g0 girl!

Synadzy said...
This comment has been removed by the author.
Synadzy said...

Oh!Oh! WooHoo!! u g0 girl!