Thursday, December 30, 2010

dia itu lelaki aku,binatang.

"N dan M sungguhnya tidak langsung sepadan."
"N lebih sesuai berpacaran dengan perempuan yg lebih lembut dan sopan."
"M terlampau keras dan mafia ,mana mungkin lelaki sebaik N mampu menahan."

senyum sambil kepala ini aku geleng-gelengkan.

ya,aku bukan lisa surihani. apatah lagi maya karin dan tiz zaqyah yang sangat jelita itu.
dan aku don't give a fuck pun.

sowat.

sebab betina bermulut babi itu tidak faham N. dan tidak ramai yang faham lelaki aku.
masih,aku don't give a fuck pun.

tapi jangan kurang ajar.

semoleknya mulut seperti kau ni wajib aku siat-siatkan dan dihiriskan ke pipi.

aku tidak lawa,lembut,sopan santun.
aku sedar sekali.
tapi cuba lihatkan dari segi ini:

N mencintai aku seadanya.
aku yang tidak sempurna ini.
aku yang sentiasa merasa kosong ini.

cukup utk aku.
cukup utk dia.

tidak ada kena-mengena sama kau.
tapi ini kami.
KAMI.

kerana kami tidak reti dunia urban kamu.
kami tak reti berbicara perihal clubbing,sunway,the curve,shopping,etc.

terutamanya aku yg mmg sangat susah utk membuka mulut bila dengan orang lain.
walaupun utk bertanya sesuatu yang amat penting.

kalau itu yang dia rasa,biarkan.
kalau kau tak suka,jangan sibuk2kan.

susah sangatkah?
atau hobi kau mmg suka binasakan rumah tangga org?

bukan aku paksa kau sibuk-sibuk pun.
ini tempat kami dan kawan-kawan kami.
teman fizikal dan virtual.
ini rendezvous kami.

sanctuary.

dan ya,kau tak pernah aku anggap sebagai kawan kami.
tak pernah.

memang aku dan dia tampak terlalu melebih.
kamon la.
macamlah orang lain tidak punya hubungan seperti kami.
macamlah orang lain tidak begitu mencinta seperti kami.
macamlah N itu sempurna.
macamlah M ini dipuja-puja.

ya.
ya.
ya.

bencilah kami kalau kebahagiaan yang kami rasai ini terlalu tidak ada logiknya.
yang kamu dapat cuma benci.
yang kami rasa,tetap cinta.

tidak memberi kesan.

N tetap manis di setiap pagi yang dia bangkit dgn muka sembab smbil bertanya jam berapa dan berakhir dengan penyataan "lima minit" dizikirkan sehingga tertidur semula.

N tetap manis bila dia mengajuk bunyi2 yang didapatkan dari tv atau mana-mana semata mau memujuk aku yang kerap kalinya merajuk.

N tetap manis kerana dia sentiasa memeluk aku dari belakang smbil menenangkan aku yang menangis di depan cermin bila mencuba pakaian yang aku kira menampakkan aku gemuk dan gelebeh.

N tetap segalanya bagi aku.

Tuesday, December 7, 2010

N,


kami yang penuh siksa.
kami yang banyak cerita.
kami yang asyik bertikam berdua.

terima kasih kerana teguh cinta awak kepada saya yang terlalu fragile.

awak adalah teman baik saya.
teman berdekah saya.
teman menangis saya.
teman gaduh saya.

awak adalah sebahagian dari jasad saya yang saya tak pernah tahu.

sayang,
ampunkan saya kerana saya tidak selalu meneman menarik selimut awak dan membobok manja di dalam tidur tidur awak.
ampunkan saya kerana saya tidak selalunya ada untuk menengking maki bangsat bangsat yang menganggu jiwa otak hati awak.
dan
ampunkan saya kerana awak terpaksa belajar mencintai saya yang terlalu komplikasi.

semoga alam semesta menjaga awak sebaik-baiknya.
dan semoga sahabat kita yang tidak ramai itu sudi menemanjaga.

"jangan peduli kata kata orang.
ini cinta kita.
hanya kita yang rasa"

ya sayang.
saya tahu.

semoga kekal kita.
bergurau sama.
bergaduh sama.

kekasih,
jangan pernah penat cinta saya.


p/s:
awak lelaki paling hensem dalam dunia.
tapi saya lagi kacak.
sori la aaaa.

Sunday, October 17, 2010

dulu dulu


sejujurnya,
aku rindu kawan lama.

kawan sama ber-metal,
bercerita manis manis,
berkongsi tempe,
bertukar baju.

kalau diizin tuhan,
aku mau putarkan kembali masa,
dan ubah mana mana yg perlu,
supaya kami masih mampu
duduk beramai
tanpa konspirasi.

rasanya lebih enak begitu,
kan kawan?

aku rindu kamu semua.
tp belum tentu kamu semua rindu aku.
tapi tak mengapa.
aku tau kamu masih ingat debab si emo
yg dulu.

oh ya,
wan dan fird.
baju yg kalian pakai di atas,
secara mutlaknya ada di badan aku sekarang.
sila bangga.

Friday, October 8, 2010

fresh-it

saya tidak ada syahwat utk berpuitis bagai hari ini.
saya sgt pening.
dan sedikit rasa sebu di perut.
blup blup.

kawan saya ramai yg datang bulan gamaknya.
emo lebih.
eceh,saya pun.
tp saya tak memaki di tempat awam.
saya baik.
WTF!

ok,back to business.

freshie.
ahhh i just love them.
sgt innocent.
sgt sopan santun.
sgt menjaga tatasusila.
sgt.. ermm whattheysay..putih.
suci murni fullstop.

dammit.
i just love to hate them!
bukan semualah ya. ada yg ok. tp ramai yg sgt sgt mcm arghhh taknak mencarut.

ramai yg mau jadi HOT STUFFFFFFF.
what??
sayang,we're living in hutan mantin,siapa yg nak tgk kau ber-hot hot bagai ni? lembu?
dan bila kau dah rasa kau sgt sgt hot tu,kau jd sombong lah? jalan tak kenal org bagai?
seriously lah babe,
kalau kita jalan depan lembu pun,lembu tu tgk kita balik tau.

culture shock is the main thing.
ya ya ya,
kau tak pernah kenal dunia luar so kau rasa dah masuk kolej and duduk sorang sorang ni sgt best lah.
semua sgt cantik,semua sgt hensem.
so kau pun nak nmpak classy,trendy,hot hot hottie,
but its sooooo fake lah!
jadilah diri sendiri dude.
kalau kau tak mampu dan tak diizinkan buat,
jangan buat.
hidup ni bukan ada kau kau dan kau aje.
ingt family dude.
ingat.

kalau mau masuk dunia gelap,
meh sini meh.
i'll lead all of u to it.
but before that,make sure kau dah ready utk melakukan kerja kerja haram.
drug,alcohol,gangsterism,underground scene *jika perlu*,etc.
ohh babe.
get laid,piercing,colouring your hair,change your outfit,change your attitude,blablabla takkan buat kau jadi jahat.
seriously.
jahat juga takkan buat kau jd hot.
ia buat kau jd jahanam mcm aku.

my advice is,
berubah tu boleh. tp berdasarkan niat lah.
kalau kau berubah sbb style kau yg dulu ada ok sikit je dari pah bedah,mmg kau patut berubah lah.
tp kalau kau berubah sbb kau nak org pandang kau sbgai the most hot hot hottie guy/girl in this fucking college,kau mmg bodoh.
lg bodoh kalau itu bukan diri kau.
eh,
sumpah bodoh lah.

aku dah sakit mata tgk freshie yg mulanya bertudung and 2 weeks after that,dah ber-skirt pendek terkepit kepit dgn nigga.
kalau aku taktau takpe. kau selamat.
tp kalau aku tau,jahanam la hidup kau.
mmg aku pangkah besar besar dahi kau.

kalau nak ber-style pun boleh.
aku sendiri suka eksperimen fashion.
and aku mmg suka fashion.
tp kalau nak over over tu,ingatlah skit.
kau tu kt mantin,
bukan lim kok wing.

as for me,
aku tak kisah freshie nak lihat aku sebagai akak senior yg garang,tak byk ckp,kuat emo,jahat and selekeh sbb tu dah mmg diri aku.
aku dah sedikit berubah,tp as far as i know,aku tetap aku.
the same nur syamimi nabila.
eceh.

Friday, September 24, 2010

marrige (maybe)

adat laki dan bini ;

tiap malam hisap cerut di balkoni.
berasa ingin.
bilik berkunci.
dan adanya begitu begini.

dan setiapnya akan berakhir
dengan si laki di sisi,
menghirup air liur basi.

typical.
tapi tetap hysterical.

Thursday, September 16, 2010

kuroi namida -

gelap di luar.
dan aku masih esot esot atas katil.
kipas hanya bkuasa satu.
tp sejuknya hnya Tuhan yg tahu.

seakan sayu.
dan lagu anna tsuchiya itu buat aku makin layu.
setan punya lagu.
padam padam padam!

esot dan esot lagi.
fikir dan fikir lagi.
layu dan layu lagi.
lagi,
dan lagi.

beberapa perkara berjaya buatkan aku hilang selera utk memenuhi nafsu tidur. dan dasarnya seorang aku ini,aku tidak akan bjaya tutup mata sampaikan jawapan ada tersedia. kasihan sang pendengar yg terpaksa mendengar cela tangis jiwang aku yg mungkin mampu bikin hati jadi tidak releven.

kekadang aku risau,sgt risau,mahu menceritakan mahu aku pada siapa-siapa. orang yg tak keruan,kalau buka mulut,yang keluarnya lebih byk karut dan carut. setiap butir ayat ini akan diingat,tapi yang buruklah yang akan terpampang dulu.

dan menurut dia,aku tidaklah sepandai mana dlm berbicara.
tp hanya pandai dlm mengeruhkan suasana.

pedih.
tapi aku sedia terima.

oh ya.
berbalik kepada perkara yg buatkan aku makin layu,
aku serba serbi tidak keruan kemana dan bagaimana harus aku adukan.
mungkin aku hnya perlu diam dan tunggu dia pulang.
namun aku pada peribadinya tidak sabar mahu melayangkan semua masalah yang ada.
dan menunggu bukan option terbaik bg aku.

tapi aku kini,
masih bersila kaki,
kejap atas dan kejap beralih ke bwh.
hakikatnya,
aku masih tunggu.

mungkin aku mahu buang aku yang lama;
yang bodoh dan emo.

mungkin.

dan sekarang,
saat ini,
aku masih menunggu.
dan pabila dia pulang,
aku mahu gosok-gosokkan kepala aku di perutnya.
mcm dulu.

Saturday, September 4, 2010

menggila -

kemana harus aku adukan perasaan volkanik aku ini?

meletus bisa baham kamu.
simpan bisa makan aku.
atas
atau
bawah?

pandanglah aku sekali lagi,
tepuk lembutlah atas pinggul aku lagi,
gesekkan hidung aku dan kau lagi dan lagi.

dinding
sana
darah
kau.

lantai
bawah
darah
aku.

kita gaduh manja kan,sayang?

tapi minta,
aku tunggu walau lama,
aku mahu,
dan
sangat hendak
hati yang dulu kau datangkan itu.

dalam bentuk awal.

240810

dan ada dua tiga hal yang paling akan
aku rindukan pada tarikh itu;

tempat muzik,
sofa dua kerat,
gelas kaca jajan jajan,
mereka mereka di lantai,
dan
butter cake chocolate topping yang dasyat.

rasa dihargai itu tinggi euphoria-nya kan?

aku mahu,
dan
mahu.

walaupun setahun sekali.
atau mungkin,
dua tahun
sekali.

aku mahu,
dan
tetap
mahu.

*entri luar biasa lambat. maaf.*

Saturday, August 14, 2010

abandonment -

kawan atau sahabat? dulu sahabat sekarang kawan. masalah dah tak reti share dengan aku,share dgn hot stuff tak siap tu je. smpai skrg aku tgu kamu kamu cerita masalah dgn aku, dah cecah berapa bulan dah. setahu aku,aku seorang je yg tercicir lagi. isu semasa pasal korg,aku seorg je yang tak tahu menahu.


yela.
aku tak penting kan.


who am i talking about?


semua orang la!


aku mau korg yg lama.
even korg ada depan mata aku sekarang,
aku rasa mcm kena campak dlm loji taik.


seryes-ly.

Sunday, August 8, 2010

bukan empunya -

cukuplah sekali.


aku sekat seorang seorang itu atas dasar 'dia aku punya'.
sedangkan aku dan dia hanyalah biasa biasa sahaja.


cukuplah.

Thursday, August 5, 2010

maka aku jijik dengan diri sendiri


di detik saat aku rasa bagai dalam agoni,
aku amat rindukan ketenangan.

aku lg rela jiwa kosong penuh kelodak daripada hadap jiwa yg penuh kelibut.
semak.

aku sudah tidak dapat lg rasakan euphoria yg dulu slalu aku biarkan.
bibir aku sudah kaget sampaikan senyuman.
mata aku sudah semakin hilang cahaya yg tidak sesinar mana.

kini,
hnyalah seorang aku yg mana hari hari biasanya dihabiskan dengan kosong.
seorang aku yang membiarkan topeng melekat di muka menutup ketidak keruan diri.
seorang aku yang membiarkan muzik di dlm hati kian sunyi.
dan seorang aku yg kini hitung masa utk jiwanya mati.

tulang belulang dirasakan berkecai
tersepah-sepah dan memelanting
seperti usus jantung peparu
berberai-cerai ditiup seruling

maka bagaimana mau aku ketemu ketenangan yg aku cari?

aku sudah mencari di celahan selimut tebal
sudah juga dicari di setiap kepulan asap kelabu
apa perlu aku bertapa di gua gua,
semata utk merasakan hati aku masih ada?

atau perlukah aku hamparkan sejadah usang kuning itu,
kerana aku tahu Tuhan selalu ada?

aku kini,
dan diri aku,
hanyalah
secebis kertas,
yg tunggu masa
untuk
diremuk-remukan.

dan maka aku rasa jijik dgn diri sendiri.

Monday, July 26, 2010

tamak -

hey kamu,

aku tak mahu kamu ada dalam kalangan mereka mereka.
aku tak mahu kamu selit dalam celah mereka mereka.
aku tak mahu kamu sibuk dalam omong mereka mereka.

aku hanya
mahu
kita dua
saja
berkunci
dan
seloroh rawak perihal
intimasi
semata.

senang cerita,
kan?

 

Tuesday, July 20, 2010

fatty acid.

jgn pernah bocor mulut kata seseorang perempuan itu gemuk.


jgn sentuh perihal pungkuk besarnya.
jgn cuit perihal perut buncitnya.
jgn kuis perihal dada melambaknya.


di mana ketika itu dia akan tanam azam akan mogok lapar minggu minggu,telan pil bertangki tangki,ambik dadah bercucuk cucuk,tonggak air setan berliter liter,kelar tangan berdarah darah.


dan mungkin nasibnya baik,
smpai mati dia.

Saturday, July 10, 2010

kandang desperado

td buka blog lesbo tersayang,ili qistina.
dan dia ada bicara tentang kandang.
dan entah mengapa,aku bagai ada dlm setiap baris ayat itu.
yups peeps.
aku dalam kandang.


tersepit antara kawan baik dan arjuna hati is not cool.
boleh pecah otak sepai sepai doe.
sebagai seorang perempuan yg sedang giat mematangkan diri,aku cuba fikir positif dari hari ke hari.
dan sebagai seorang perempuan yg aku kira sudah sedar bhwa hubungan lelaki-perempuan yg ditanam dlm dlm ini sgt penting,aku cuba mengutamakan arjuna aku dlm apa jua perkara.
and sadly,certain people didn't seems to understand that.
they would think that our love and romance is just a stooopid game utk buat aku rasa dimiliki.


hey kamu.
  • aku tidak perlu izin kau utk bawa bf aku lepak dengan kawan kawan aku yg kebetulan kawan kau jugak sbb kau sakit mata tgk aku bahagia dgn bf aku.
  • aku tidak perlu someone that keeps bossing me around to tell me what to do.
  • aku tak rasa aku perlu minta kebenaran kau utk keluar atau buat apa yg aku mau.
  • kau tidak perlu halang aku utk luang masa dgn bf aku.
  • kau tidak perlu masam muka bila aku geli tekak mau manja tepuk tampar dgn kau atau sibuk dan tidak boleh nonton wayang dgn kau.
  • kau tidak perlu bangga dgn hidup kau yg bagi aku sgt lame tu.
  • kau tidak perlu ingatkan aku utk sedar diri sendiri. otak aku dah lama di-set supaya aku tidak lupa tanah mcm kau.
  • dan kau tidak perlu rasa berhak ke atas aku hnya kerana kau pernah jaga mkn minum keselamatan aku yg tak seberapa tu. tnpa kau,aku mampu hidup juga smpai sekarang.
mau nasihat percuma?
matangkanlah fikiran kau yg super sempit tu.
dan hormati hak org lain.
kau patut tenung cermin tu dlm dlm sebelum kau buka mulut panggil aku;

  • pentingkan diri.
  • penipu.
  • tidak sedar diri.
  • hina.
  • dan menagih kasih dgn jantan lain.
kau ni kelakar,kau patut sedar tu.

kau mungkin HERO sekarang.
tp belum tentu kau masih hero 10 tahun akn datang.
sila tanam dlm otak kau sampai subur.
ingat kata kata perempuan murahan yg kau gelarkan ini.
sila ingat.
smpai mati.

Tuesday, June 29, 2010

kosong yang hanyut


aku secara bersihnya kosong.
tanpa dia.
tiada dia.
aku benci menjadi kosong.
jijik.

maka bagaimana mau aku bisikkan pada dia yang aku rindukan gemersik suaranya mengisi tidur tidur aku.

bertapa terhanyut seorang aku.
hendak khabarkan.
tp malu.

sayang,
saya harap kamu faham.

terik

badan panas.
rumah panas.
hati panas.
otak panas.
keluar panas.
diam panas.
ohh.
cuaca panas.


segalanya panas di ceruk ini.


bila hujan menyumpah pula.
dasar aku.
huh.

Sunday, June 6, 2010

remuk


sayang.
cepat pulang.
separuh saya sudah pun mati,
 tnpa kamu.

 inilah sialnya suatu perkara yg bernama cinta ini.

sayang,
saya ini kekasih yg mau sembunyi di celah kamu,
saya takut hidup sendiri,
saya takut saya mati tnpa sayang di sisi.
dan saya ini seperti anak kecil,
yang baru terjaga bhwa miskinnya saya,
tnpa kekasih menemani.

kasih,
saya tunggu kamu ya.
jgn lama lama.

Saturday, May 29, 2010

mental metal


perempuan atas ni hot.
seryes-ly hot.
anda tak rasa dia hot?
pegi mam-pus.
haha.

sorry on my harsh word.
saya demam emo.
oh shit.
sudah berkurun gamaknya emo sudah malap malap dlm hidup saya.

sesetengah org kata saya unik.
dan sesetengah pula kata saya pelik.
jelik.
bweeeeh-kinda-stuff.
saya tak pernah kisah.
sebab saya sgt mlas mau ambik kisah.
apa dorg ingat pkai g-string tu bgus sgt?
seksa bontot doeh!

saya sedar *finally!* yg sesetengah kwn saya pura pura baik dpn saja sbb diri saya.
DIRI saya.
lemme bold it.
DIRI saya.

yeah,saya mmg dark-spooky stuff.
org rmai takut saya.
saya garang.
saya sombong.
saya ego.
mulut bau longkang kt dpn kdai burger tu.
saya..all black.
ganas tak?
taik kucing kau!

hey hey;
kalau tak suka celak tebal aku,fuck off.
kalau tak suka baju band aku,fuck off.
kalau tak suka tindik aku,fuck off.
kalau tak suka rmbut barai aku,fuck off.
kalau tak boleh terima perangai cibai aku,fuck off.
kalau tak boleh terima aku dark,fuck off.
kalau tak suka aku bergelumang dgn metal,fuck off.
kalau tak suka kwn dgn aku sbb semua di atas dan bla bla bla,u should go fuck yourself.

ngerti ndak?

kalau faham,bagus.
kalau tak faham,pg main congkak.

kalau ada yg tegur tegur dulu,bkn saya buang.
saya simpan.
saya sedang belajar berubah.
ambil masa.
ok.
sabar.
kan separuh daripada iman.

kali ini kurang perisa puitisnya.
otak blank.
td mkn byk sgt.
perut bergoncang goncang.

*gmba atas tu vocalist band otep. lagu dia kinda creepy,mcm saya. haha. dgr 'eat the children'. best la juga*

Saturday, May 15, 2010

taik lembu

1malaysia. 

.......

saya benci.
sgt sgt benci.
arghhhh. 

bg saya,itu hnyalah satu slogan yg maha gampang.
maka si empunya kepala otak yg cipta slogan tu pun gampang.
yg banggakan slogan tu lg gampang!

itu semua bullshit la kawan.
kementerian pun sesama mereka selalu main acah cakar cakar.
itu baru melayu saing melayu.
yang si hitam dan putih pula?
teruk teruk.

kalau india,kita panggil keling.
kalau cina,kita panggil berak tak cebuk.
kalau melayu,kita pnggil pekeda satu kampung.
oh-so-1malaysia.
bodoh la!
saya benci la awak!

saya pernah terjabak sekejap dlm satu 'organisasi'.
kononnya mau naikkan sesama melayu.
saya taknak turut serta.
cuma terpaksa.
aishh.
saya mula tidak sedap hati.
perlu ke naikkan melayu smpai tindas kaum lain.
ckp india,cina babi la.
kalau mau buat event kena melayu sahaja.
kaum lain HARAM.
arghhh.
kepala otak kau dgn MELAYU TOLONG MELAYU!.
masa aku accident dulu,bangla dgn india yg susah payah tolak motor,angkat aku bagai.
melayu?
duduk tepi tgk saja.
fak la.
sejak tu saya makin fak dgn frasa bodoh tu.

lg 1,dah terlajak sebut pasal pekeda td.
haha.
ni lg satu benda bangang aku pernah dgr.
mereka kononnya mau perjuangkan melayu *fak la*.
kalau mau memegang nama pekeda tu,semoleknya agamanya teguh,tidak sentuh arak,tidak pernah zina, etc.
itu dulu la.
sekarang?
yang paling ganster tu la pekeda.
dan akhirnya menjadi geng mafia-seberapa-tak-jadi.
seorang gaduh,satu kampung turun.
pdhal takde kena mengena.
saja mau tunjuk kroni.
lawak la awak!

saya rasa kelakar sbb mereka ni bangga bukan main.
suka ckp besar.
kononnya bekap besar.
pdhal mkn,minum,pakaian bagai mintak mak jugak.
haha.
kawan saya sendiri ada seorang.
taksub bukan main.
konon byk cable.
kalau berlawan selalunya dia tidak kasi can,hantam itu budak.
pergi sana sini senang.
susah senang ada yg hulur tgn tlg.
last last?
alahai.
pergi bb sesat call 'adik beradik' hampeh sekor pun tak angkat.
duduk rumah seminggu tak mkn takde sesiapa suap nasi juga.
bergaduh dgn member lari juga.
masuk clubbing kena byr riban riban juga.

itu pun mau bangga ke?
pdhal umur 20++
kalau hingus leleh lg paham la juga.

kesimpulannya.
perjuangan untuk menaikkan melayu itu bullshit.
semua yg kerajaan uar-uarkan itu bullshit.
jgn la bodoh bodoh percaya.
saya tidak sedar diuntung mungkin.
tp ini otak saya,tulisan saya,blog saya.
suka hati saya la.
saya ada hak bersuara.
haha.

dan oh ya.
1malaysia masih lg gampang.

Sunday, May 2, 2010

manusia pakai topeng

topeng.
sembunyi.
tersembunyi.
disembunyi.
menyembunyikan.
hilang.

tau kenapa manusia pakai topeng?
sbb dia takut.
takut dgn diri dia sendiri.
takut org lain tau belang sebenar dia.
tompok tompok taik di muka dia.
refleksi sebenar mata dia.
busuk bangkai hati dia.


depan jumpa senyum senyum.
salam cium tangan pipi bagai.
alahai.
pijak semut belum tentu semut tu patah riuk.
ai yu tepuk tepuk manja.
ohhh dia bestie saya.
tapi senyap senyap di belakang.
habis rhsia bwh kelambu kau dia sebar.
celah sana selit sini gentel gentel sikit habisssssssss.
tgu masa saja kau jln pg kelas ada org tgk kau gelak gelak.
sbb dia tau rhsia busuk kau.
haha.

paling annoying;
manusia pakai topeng ni semua mau BAJET.

bajet innocent.
bajet hot.
bajet tau semua.
bajet gud gud.
bajet kaya.
bajet cool.
bajet kita kwn satu kubur dia.
bla bla bla.

kenapa?
takut dgn diri sendiri?
takut org lain tau belang kau?
bodoh la yu ni.
spoil betul!

atau sbb apa yg kau canangkan busuk org ke satu dunia tu sama lekat di diri kau juga?
kau sok sek dia perempuan murah slalu ngembeng dgn bf pdhal kau pun kalau berdua uhhhh uhhhhh raba raba jilat jilat juga.
kau sok sek dia ckp tak serupa bikin bajet gebang saja pdhal kau pun crita pun mau letup saja tp kebenaranya mmg jauh meyimpang.
kelakar kan?
mengata dulang paku serpih.
bapok pun tak mcm ni la!

berbalik kepada hal bajet bajet td;
jgn bajet innocent kalau kau sndri expert blowjob handjob bagai.
jgn bajet hot kalau kau sndri rasa gaya kau tu molek skit saja dari gro indon.
jgn bajet tau semua kalau clitoris pun kau tak tau apa *pdhal ada kt bdn sndri*
jgn bajet gud gud sbb kau mmg sucks and super hati bangkai punya org.
jgn bajet kaya kalau kau shopping pun pakai duit mara.
jgn bajet cool sbb kau mmg tak boleh scream,suara kau mcm kodok dan sekarang bila dah discover lagu bru,kecoh fb,blog,myspace,dinding hostel bagai.
jgn bajet kau kawan sejati aku kalau kau slalu saja cmpak taik blkg blkg aku.

seryes-ly la perempuan. dan laki juga.
stop being hipokrit.
buka saja lah topeng korg tu.
its not cool.
korg kan mau jd cool.

terima kasih slalu senyap senyap sindir aku.
laki takde kote. perempuan dah bolos.
haha.
saya tekan butang LIKE sejuta kali.

oh ya,selamat berjaya dlm proses mau menjatuhkan aku.
=)